Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Drömvåning till salu

Hej gänget! Det har varit lite tyst från min sida här inne senaste dagarna, och det beror på attt jag har haft en helt underbar helg. Så härlig att jag faktiskt funderar på att ta upp min gamla kategori – min helg i bilder – igen. Men nu är det en ny vecka med nya möjligheter. jag tycker vi kickstartar veckan i vanlig ordning, med hemnet-godis. I dag är det en riktig lyxig pralin ni ska få ta del av. Älskar färgskalan och materialen – grått, vitt, rosa, marmor och mässing – och så massa härliga sekelskiftesdetaljer på det!

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 4,5
Kvadratmeter? 125
Utgångspris? 13 750 000 kr
Mäklarfirma? Behrer

kökettt

köketttt

kökettttttt

kökettttt

köketttttttttttttttttttt

kökettttttttttttttttt

köketttttttttttttt

köketttttttttttt

kökettttttttt

köketttttttt

Bilder lånade från behrer.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!