Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Detaljerna som fixar stilen i köket

marmor mässingk

marmor mässing kökk
Bilder från arkivet.

Trots att trendexperterna spår kallare metaller och andra stenmaterial i vår tror jag att det är många av er som fortfarande drömmer om ett kök i marmor och mässing likt köken ovan. Men kanske mäktar ni (eller plånboken) inte riktigt med en köksrenovering? Nedan har jag listat budget-kapen som utan en renovering adderar just detta – marmor & mässing.

kitchenn

1. Diskställ, Lagerhaus // 2. Skärbräda, Lagerhaus // 3. Bestickställ, Lagerhaus // 4. Hushållspappershållare, Lagerhaus // 5. Diskmedel & städspray, Lagerhaus // 6. Tablett, Åhlens // 7. Kökshandduk, Åhlens // 8. Mässingkruka, Jotex // 9. Förvaringslåda, Lagerhaus // 10. Marmorskål & sked för flingsaltet, Lagerhaus // 11. Skärbräda Åhlens // 12. Mortel, Åhlens.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!