Formex!

Godmorgon gänget! Idag börjar vårens Formex-mässa. Jag skulle egentligen befinna mig på pressfrukosten som äger rum i skrivande stund, men jag var tvungen att jobba över sent igår och har dessutom dragit på mig världens förkylning. Behövde således sova ut ordentligt idag och orkar kroppen ska jag försöka hinna förbi mässan en sväng efter jobbet senare idag istället. Jag är super-taggad på att få spana in vårens trender!

Vårens tema är Nordic Kicks, där vårt designarv blandas med nya infallsvinklar. Vi inreder personligt och färgstarkt, med värme och artistisk känslighet. Trendtemat kan sammanfattas med ”Något gammalt, nånting nytt, något lånat, nånting blått, något fått”. Spännande!

Till er som är där under dagen – vilka montrar får jag inte missa? Kommentera gärna 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!