Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min soffhörna

Hoppas ni alla har en mysig kväll. Jag kikar in lite snabbt mellan plugg för att säga god kväll och bjuda på en instgram-bild från mitt vardagsrum. Ni följer väl mig på instagram? 34kvadrat heter jag där! Jag har fått så mycket frågor angående var min inredning är köpt senaste tiden, så nedanför bilden har jag listat alla inköpsställen!

image

Tavellist – Rusta // Ramar – IKEA // Posters – Fotografiska // Soffa – Chilli // Kuddar – H&M Home/Ellos Home // Lampa – Arv // Soffbord – inred.se // Grytunderlägg –  Roos Interiör // Glasunderlägg – Hugo Nova Design // Ljusstakar – Svenskt tenn/Skultuna // Vas – Mio Möbler // Fredagsbukett – Tellus Blommor // Böcker – Bokus.com // Tändstickor – Lagerhaus // Ljuslykta – Skultuna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!