Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mitt 2015

År 2015 flög förbi. Kan inte förstå att jag har varit hemma i Sverige i nästan ett år. För mig har året varit lite av en transportsträcka där största fokus har legat på att bli klar med mina utbildningar. Men jag har även hunnit med en massa skoj. Jag tänkta summera det gångna året med en liten lista!

Vilka länder besökte du?

Jag skålade in det nya året i Sydney, på en takterrass med utsikt över Harbor bridge och enastående fyrverkerier. Jag läste en utbytestermin där, och min halvår långa vistelse i Australien var på väg mot sitt slut. Men innan det var dags att återvända till Sverige igen reste jag runt i Australien med min familj i 3 veckor.

 nyår

Lite bilder från Sydney.

nyårr
Bilder från Östkusten. Inser nu när jag tittar på alla bilder att jag borde göra ett helt inlägg bara om min Australien vistelse…

Sommarsemestern gick till magiska Mykonos med tjejerna. HÄR hittar ni ett helt inlägg tillägnat den resan.

nyårrr

Jag var även på Åland över en helg med familjen.

Är det något du saknade år 2015 som du vill ha år 2016?

Mer tid för mina älskade vänner. Jag har inte funnits där för dem på de sättet jag önskar <3

Finaste du köpte år 2015?

Jag slog äntligen till på min drömljusstake Tre kulor i mässing från Svenskt tenn som jag drömt om i flera år.

DSC02593 (2)

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?

Den 17e augusti var en stor dag för min lilla bloggis. Det var nämligen dagen den flyttades till underbara tidningen SOLO från Devote.

soloo (2)

Vad var din största karriärmässiga framgång?

2015 har varit ett fantastiskt år i denna aspekt. Bloggen och min instagram har vuxit enormt. Men den största framgången är nog ändå att jag innan julledigheten skrev på papper för en heltidstjänst med start i januari på fastighetsbolaget jag jobbat extra på under 2015. Så tacksam för att jag får den här chansen!

Och din största framgång privat?

Hmm… Med tre jobb, blogg och heltidsstudier har tyvärr mitt privatliv blivit väldigt åsidosatt under året. Till nästa år önskar jag lite mer balans. Mer tid för träning, familj och vänner!

Vad spenderade du mest pengar på?

Inredning, mat och resor.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2015?

Vi hade The Weekend – I can’t feel my face på repet hela Mykonos-resan. Justin Bibers nya platta har spelats varm på spotify under hösten. Dessutom älskar jag Miriam Bryants låtar från årets Så mycket bättre.

Årets hemnet-favorit?

Det finns så många fina objekt att välja bland. Men en lägenhet som har etsat sig fast är Petra Tungårdens sekelskiftes-pärla. Vilken dröm!

nyår petraa

nyår petra

HÄR hittar ni fler bilder.

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?

Marina bjöd mig på mysig födelsedagsmiddag och sen hade vi sleepover, så mysigt! Helgen därpå firade jag dock med alla tjejer hemma hos mig med vin och plockmat. Sen hade vi tjejbord på Bergmans!

255

Vem saknade du?

Alla underbara människor jag lärde känna och hängde med i Australien.

IMG_4060
Till exempel den här snäckan!

Vad är du mest stolt över?

Att jag lyckats skriva två examensarbeten, ett i Fastighetsutveckling förra terminen & nu det i Företagsekonomi inriktning finansiering. Jag har alltså (snart) en dubbelkandidatexamen. Så stolt över mig själv!

Favoritbild från ditt hem från år 2015?

En bild!? Gaah så svårt. Omöjligt att välja en. Särskilt förstjust är jag dock i  bildern från hemma-hos-reportaget som Bouger gjorde hos mig i våras!

nyår f

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!