Favoriter i blått från Ellos Home

En av förra årets stora trendfärger var blått och de blåa nyanserna verkar hänga med även i år. Ellos Home har fått in massa snygg blå inredning. Ovan finner ni några av mina favoriter.

ellos blå

ellos blåå
Pressbilder Ellos Home.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Emelie,

    Jag har för mig att du har postat ett inlägg som du tyckte var ett riktigt mysigt hem med hemtrevlig känsla.. Vardagsrummet hade två ljuslyktor (enkla som man brukar hurricane, se länk http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70109817/) men jag hittar inte inlägget! Har letat som en tok bland ditt arkiv men blir lite smått galen :). Hur ska jag hitta inlägget?

    Josefine 2016-01-06 19:47:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!