Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Gott nytt år!

Gott nytt år finaste ni! Hoppas ni hade en fantastisk kväll igår. Jag befinner mig som ni vet uppe i Åre med halvtaskigt internet, men så fort jag är hemma igen lovar jag i vanlig ordning en liten resumé av den här resan.

image

Bild på mig och tjejerna från Bygget där vi firade in det nya året.

Jag har även förberett en liten resumé av det gångna året. Jösses vilket år det varit för 34 kvadrat -från hobby till professionell blogg. Galet roligt och inget hade varit möjligt utan ER! Tusen tack för att ni kikar in här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!