Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nyproducerat i gammal stil

Jag fick bredda mina vyer och rikta siktet mot Göteborg för att hitta något hemnet-objekt som föll mig i smaken denna vecka. Här hittade jag denna ståtliga och vackra hörnfastighet uppförd 1903, där lägenheten som förmedlas via Alvhem är nybyggda med påkostade materialval samt en enastående finish. Ambitionen var att integrera den tidstypiska sekelskifteskaraktären med moderna materialval och jag måste hålla med mäklaren om att resultatet är mycket lyckat! Dessutom vill jag hylla team Sara Widman som gjort ett strålande jobb med stylingen.

Var? Kungshöjd, Göteborg
Rum? 3
Kvadratmeter? 77
Utropspris?   4 595 000 kr
Mäklarfirma? Alvhem Mäkleri

alv1

alvvv

alvv

alvvvv

alvvvvvvv

alvvvvvv

alvvvvvvvvvvvvvvvvvv

alvvvvvvvvvv

  alvvvvvvvvvvv

Bilder lånade från alvhem.se 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!