Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett drömprojekt

Eftersom att Hemnet redan verkar ha tagit julledigt och de där guldkornen lyst med sin frånvaro under helgen tänkte jag kickstarta denna måndag med ett annat slags boende, som åtminstone får mig helt knäsvag, speciellt resan till detta drömhem. En resa jag själv drömmer om att en dag få göra. Joanna och David köpte denna bostad, en då försummad sekelskifteslägenhet, gav den nytt liv med tidstypiska detaljer och lät sina favoritmöbler bryta av och skapa inbjudande trivsel och WOW så snyggt det blev. Jag är barnsligt förtjust i den gråa färgskalan och den dova inredningen. Den känns verkligen så 2015 och förmodligen får vi se ännu mer av detta även nästa år. Köket är en riktig fullträff, likaså belysningen!

marble

 

marblegrey-and-brass-kitchen-photo-marcus-lawett

marble2

marblee

marbleeee
Bilder tagna av Marcus Lawett för Elle Decoration där ni kan läsa mer om detta vackra hem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!