Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Inspirerande miljöbilder

Inne hos Sanna såg jag att Layered nu släppt bilderna på sin fantastiska Viscose kollektion. Mattor från Layered har jag hyllat förut och nu är det dags igen. Hjälp så snygga. Jag vill också slå ett extra slag för dessa magnifika miljöbilder tagna av fotografen Jonas Ingerstedt. Herre jesus vilka vackra miljöer, magisk arkitektur! Stylingen är heller inget vi ska skoja bort, jag blir sugen på att handla mer än bara mattorna på bilderna…

layeeeee

layee

layeee

layeeee

layeeeeee

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!