Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tappa inte bort din personliga inredningsstil

Jag har något att bekänna för er – ofta när jag hittar inspirerande hem på nätet blir jag sådär fruktansvärt nyfiken på vem eller vilka det är som bor i en specifik lägenhet. Kanske är det därför jag är så förtjust i personliga inredningsdetaljer. Jag älskar hur dessa lämnar små spår, som hjälper till att skapa en bild av personerna som bor där. Bostaden ni ska få kika in i idag är en sådan lägenhet som väckt min nyfikenhet och jag kan säga att min fantasi har svävat iväg helt. Här finns det en mängd olika detaljer som skvallrar om vilka ägarna är, pusselbitar, som hjälpt mig att lägga ett pussel i fantasin.

Oavsett om man lider av samma märkliga symtom som mig eller inte tror jag att alla kan ta med sig vikten av personliga detaljer i ett hem. Som jag pratade med Lovisa om HÄR tenderar vi idag att falla för samma designprylar och instagram-hemmen blir mer och mer lika varandra. Det är trots allt de detaljer som bär på en historia och som är valda med eftertanke som gör ett hem unikt. I dagens digitala brus med pinterestbilder, ständigt uppdaterade instagram-flöden och bloggar är det lätta att haka på trender men det också därför extra viktigt att inte tappa bort sig själv och sin personliga inredningsstil. Så lyssna till dig själv när du inreder. Blanda gärna loppisfynd eller arvegods med nya detaljer. Det är kontrasterna som gör hemmet intressant. Slutligen; haka inte på alla trender, särskilt inte dem du egentligen inte gillar.

duuuuuuuu

duuuuu

duuuuuu

duuuuuuu

duuuuuuuuuu

du

duu

duuu
Bildkälla: www.nicolehollis.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag håller med om att det är viktigt att behålla sin egna personliga stil! Det är så lätt att tappa bort sig i all inspiration! Loppis, DIY och saker man haft i lång tid är bra! Böcker tycker jag ofta är personligt med och det är nästan alltid en snygg detalj!

    Patrik at Brass&Gold 2015-12-05 13:20:00 http://brassandgold.com/
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!