Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DIY: smart lösning till skrivbordet

Jag älskar ordning och reda, där var sak har sin plats. Att organisera och planera är typ det roligaste jag vet. Därför känns det extra kul att bjuda på det här DIY-tipset som jag hittade på bloggen French bydesign blog. Idag ska ni nämligen få ta del av fem inspirerande arbetsplatser där en så kallad håltavla eller pegboard kan används för att skapa bättre ordning.

peg

pegg

peggg

pegggg

peggggg
Bilder lånade från pinterest samt frenchbydesignblog.com

Hur skapar ni då detta själva? Lätt som en plätt. Uppsök närmsta byggvaruhus och köp hem en håltavla i önskad storlek. Vid behov kan ni måla denna i härlig färg. Om ni vill hänga upp tavlan på väggen krävs ett ramverk för att få en distans till väggen så att det ska gå att hänga krokar i hålen. Här hittade jag en superbra beskrivning på detta. Alternativet är att luta tavlan mot väggen. Tack vare de befintliga hålen är det sedan lätt att variera sin vägg efter tycke och smak.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!