Månadens instagram-tips

Novembers instagram tillhör en söt tjej med ett ett riktigt dröm-hem, en imponerande samling inredningsdetaljer (inte minst belysning) och ett fantatsiskt öga för inredning. Jag ser mig inte mätt på bilderna från hennes hem och därför älskar jag hennes instagram där det framförallt bjuds på bilder från hennes fina lägenhet. Ni känner henne som @lovisaalcen

LOVISA ALCEN

lovisaaaaaaaaaaaaa

  • Ålder? 29
  • Bor? Gävle
  • Familj? Min man Johan & mopsarna Moltas och Melker
  • Yrke? Inredare

Hej Lovisa, jag älskar ditt instagram-konto och dessutom är du duktig på att använda min hashtag #34kvadrat. Därför kändes det självklart att utse dig och ditt inspirerande konto till månadens instagram-tips här på 34kvadrat.se – Grattis! Tack!

Hur länge har du instagrammat? Jag låste upp min instagram för lite mer än ett år sedan.

Du har väldigt många följare på Instagram. Varför tror du att du blivit så populär? Jag tror att jag har en intressant blandning av gammalt och nytt som gör att det kanske finns något för alla. Sen är Moltas och Melker med på många bilder och dom är omöjliga att inte älska 😉

lovisa insta 2
Kan du berätta lite om din inredningsstil?
Jag försöker få till en elegant, modern och klassisk touch men det ska ändå kännas ombonat. Älskar att blanda gamla designklassiker som aldrig går ur tiden med sånt som är väldigt hett och aktuellt just nu.

Idag tenderar vi att falla för samma designers och köpa likadana inredningsdetaljer – vilka är dina bästa tips för ett mer personligt hem? Vi faller ju för dom för att de är snyggt och tilltalar oss, men våga i övrigt behålla din egen stil och det du trivs med, det är trots allt du som ska bo där och trivas med känslan.

lovisa insta1

Du har precis startat en blogg – hur kommer det sig? Vad är det roligaste med att blogga? Ja, det har jag haha! det är ca en månad sen nu, jag har fortfarande inte riktigt lärt mig att jag har en blogg ännu, jag måste bättra mig där. Bara det att kameran alltid måste vara med…Min man sa för längesen att en blogg hade passat mig så jag kunde dela med mig av mina ideer, men jag sa alltid att ok, när jag får 10 000 följare på instagram så kanske jag startar en… och nu är vi där 🙂

Blogg eller instagram? Instagram, eftersom jag fortfarande lätt glömmer bloggen.

Lovisa äger en riktig lamp-skatt. Nedan hittar ni ett axplock av all vacker belysning Lovisa har hemma. Min favorit är nr 6.

lovisa

1. Flos HÄR (länk) // 2. Flos HÄR (länk) // 3. Tom Dixon HÄR (länk) // 4. Flos HÄR (länk) // 5. Tom Dixon HÄR (länk) // 6. Krebs HÄR (länk) // 7. Kartell HÄR (länk)

Vart hämtar du din inspiration ifrån? Jag tror att min mamma och pappa var min första och är fortfarande min stora inspirationskälla. Har växt upp i ett 30-tals hus med öppen spis, stora vackra fönster, fiskbensparkett och underbart smakfull inredning. Så innerst inne så tror jag att när jag nu flyttat så är det känslan som fanns där som jag försöker återskapa omedvetet. Utöver det så sitter jag på auktioner, läser modetidningar(där får man verkligen tips om färgkombinationer man kan använda även i hemmet) och inredningsmagasin såklart.

Det är snart jul –  Vad står högst upp på önskelistan till hemmet? En gloria från Skultuna, så fin!

lovisa insta
Nämn ett inredningsköp du ångrar?
Ingen speciell sak, utan alla de gånger jag köpt något fast jag egentligen ville ha något annat, 100 gånger av 100 har det ändå slutat med att jag köpt det jag verkligen ville ha 🙂

Vad var ditt senaste inköp till hemmet? 4 gustavianska stolar som nu är under construction.

Är ni sugna på att sno Lovisas inredningsstil? Nedan hittar ni ett kollage med några av Lovisas vackra inredningsdetaljer. Happy shopping!

lovisa kollage
1. Lampa HÄR (länk) // 2. Soffa HÄR (länk) // 3. Ljusstakar HÄR (länk) // 4. Kuddar HÄR (länk) // 5. Bord HÄR (länk) // 6. Vas HÄR (länk) // 7. Ljuslykta HÄR (länk) // 8. Grytunderlägg HÄR (länk) // 9. Kruka HÄR (länk) // 10. Kruka HÄR (länk) // 11. Ljusstake HÄR (länk) // 12. Stol HÄR (länk)

Lovisas instagram hittar ni HÄR & glöm inte att kika in på hennes blogg – lovisaalcen.devote.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!