Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vindsvåning med en feminin touch

Godmorgon på er! Jag tycker att vi kick-startar den här helgen med härlig inspiration från hemnet, nämligen ett vindsboende. Jag drömmer ju som ni vet om en sekelskiteslägenhet. Men en vindslägenhet med synliga takbjälkar, generös takhöjd, en mysig eldstad och vackra fönsterpartier skulle jag såklart heller inte tacka nej till. Se och njut, och vänta tills ni kommer till badrummet. Wow säger jag bara.

Var? Birkastan, Stockholm
Rum? 2,5
Kvadratmeter? 57
Utropspris? 6 250 000 kr
Mäklarfirma? Eklund Sthlm New York

ä

ääää

äääää

äääääääää

ääääääää

ääääää

äää
Hur drömmig badrum? Mässing, massa marmor & en kristallkrona i taket! Kommer jag någonsin att tröttna på denna magiska duo?

Bildkälla: esny.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!