Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tjuvstartar

God kväll kära ni! Hoppas ni blev lika inspirerade som jag av dagens inlägg på temat juldekoration. Jag blev i ärlighetens namn så inspirerad att jag faktiskt tjuvstartade och började pynta min fönsterbräda lite för advent redan nu.

Min vackra adventsljusstake i mässing har tagit en central plats i fönstret, en amaryllis  fick följa med hem från Tellus Blommor och hamnade i mässingkrukan från Skultuna. Däremellan la jag mina nya julkulor (som ni faktiskt kan vinna på min instagram). Vem har sagt att julkulor måste hänga i en gran?

DSC02641 (2)

DSC02643 (2)

DSC02668 (2)

DSC02659 (2)

DSC02650 (2)

DSC02615 (2)

DSC02626 (2)

DSC02594 (2)

DSC02585 (2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Skulle gärna vilja ha lite mer tips på billig inredning!
  Såg en ljusstake som jag hade nästan kunnat dö för, men kostade över 700 kr.
  Inte en chans i hela världen att jag hade haft råd med det!
  Så snälla, lite, eller mycket mer budget tips på inredning!

  Älskar att läsa din blogg då jag är galen i inredning, men blir roligare om man har råd med något av tipsen också! 🙂

  Malin Gustavsson 2015-11-20 11:01:00
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!