Steg för steg: så fixar ni en mysig soffhörna

Jag är av den uppfattningen att det är detaljerna som gör ett hem personligt, hemtrevligt och mysigt. I helgen när jag städade och hade plockat bort alla smågrejer för att komma åt med dammtrasan ordentligt blev det väldigt tydligt hur tråkigt mitt hem skulle vara utan alla fina detaljer som jag älskar. Jag nedan följer därför ett litet bildspel för hur min soffhörna gick från kall & tråkig till ombonad & mysig. Steg för steg.

DSC02556 (2)
Så här såg det ut när alla inredningsdetaljer var bortplockade. Väldigt kalt & opersonligt.

DSC02564 (2)
Vita & rosa kuddar från H&M Home adderades i soffan från Chili.

DSC02565 (2)
Därefter kom mina posters från Fotografiska i ramar från Ikea upp på tavellisten från Rusta.

DSC02567 (2)

En rosa pläd från Hemtex fick trängas bland kuddarna i soffan.

DSC02572 (2)
Mina finaste mässingljusstakar från Svenskt tenn och Skultuna tog plats på marmorbordet från inred.se

DSC02574 (2)

… en rosa bok av Alexa Chung, doftljus från Voluspa och ljuslyktor från Lagerhaus gjorde ljusstakarna sällskap.

DSC02576 (2)
Som kronan på verket placerades helgbuketten från Tellus blommor i en vas från Lagerhaus på bordet.

DSC02579 (2)
Sen tände jag ljusen och kände mig färdig! Mysigt va? Underskatta för all del inte detaljerna och det så kallade piffet när ni ska inreda era hem.

Idag skulle jag egentligen springa på massa pressvisningar, men istället väntar nu obligatoriskt mellanlägesseminarium angående uppsatsen. Inte jätte kul med schemaändringar men vad gör man… Hoppas ni alla får en härlig tisdag! Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!