Advent knackar på dörren

Nu är det nära, bara drygt en vecka kvar till första advent då vi får tända första ljuset. För er som likt mig inte hunnit slå till på någon adventsljusstake än kommer här ett super-tips; en trendig adventsljusstake till pangpris.

veckans detalj jul
Finns att klicka hem HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag ber om ursäkt om du redan har svarat, har sett två gånger nu att det är två kommentarer men får bara upp min egna :/

  Denise 2015-11-18 00:39:00
  Svara
 • Skriver en tredje och sista gång.. vill verkligen veta hur man hänger upp gardinerna på bästa sätt från ”taket” så det inte syns! Och eftersom du gjort det och du är min favoritbloggare så frågar jag ju givetvis dig om jag så måste tjata och tjata och tjata 😛

  Denise 2015-11-17 20:15:00
  Svara
  • Svar på Denises kommentar.

   Jag prövar att svara dig igen då! Jag har skrivit ett inlägg med instruktioner —> http://34kvadrat.tidningensolo.se/2015/09/21/3-tips-for-att-fa-till-de-perfekta-gardinerna-fran-golv-till-tak/ (länk till inlägget) Tycker jag är rätt tydlig hur du gör där, men är det något specifikt du undrar mer får du kommentera 🙂

   Kul att du gillar min blogg <3

   34kvadrat 2015-11-17 23:49:46
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!