5 kvadrat-smarta lägenheter till salu

Denna måndag tycker jag att det är dags att återigen lyfta några fina kvadratsmarta lägenheter till salu just nu. Jag har dammsugit hemnet på yteffektiva compact-living pärlor. Se & njut!

I trendiga Hornstull hittar ni denna smakfull 1:a med balkong och tidstypiska detaljer i fastighet anno 1913. Tack vare ljusinsläppet och takhöjden på 3 m känns den betydligt större än 34 kvadratmeter.

små

småå

HÄR (länk) kan ni läsa mer & se fler bilder från denna lägenhet.

Högst upp i sekelskifteshus anno 1906 på Kungsholmen säljs denna söta 1a på 29 kvadratmeter. Fönsterpartiet är magiskt fint!

smååååå

småååååå
HÄR (länk)
kan ni läsa mer & se fler bilder från denna lägenhet.

På Kungsholmen säljs ytterligare ett sekelskiftesboende som bjuder på våningskänsla i litet format där det Stockholmsvita är glömt och begravt.

smååå

småååå
HÄR (länk)
kan ni läsa mer & se fler bilder från denna lägenhet.

Denna fina söderpärla på 30 kvadratmeter rymmer en compact living-lösning som jag nog aldrig uppmärksammat tidigare – sängskåp! Så smart.

småååååååå

småååååååååå
HÄR (länk)
kan ni läsa mer & se fler bilder från denna lägenhet.

Vi avslutar denna ström av fina lägenheter i miniformat med en etage 2a på Östermalm. Compact living när den är som bäst. Smarta lösningar och fin sekelskifteskaraktär. Byt ut trappan och jag är redo att flytta in!

småååååååååååå

smååååååååååå

HÄR (länk) kan ni läsa mer & se fler bilder från denna lägenhet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilka underbara lägenheter! Dina compact living-inlägg tycker jag är väldigt inspirerande då jag själv bor i en liten studentlägenhet på 25 kvadrat. Tänkte höra om du har något bra tips på hur man kan gömma undan en skrivare? Den tar ju en del plats och ser inte så kul ut att ha framme…. Kram!

    Anna 2015-11-17 12:10:00
    Svara
  • Hej Emelie! Vill bara säga att jag absolut avgudar din blogg! Du har gett mig så mycket inspiration, att jag numera börjar få min lägenhet mera so jag vill ha den. Tack vare dig känner har jag hittat hem. Sluta aldrig med ditt fantastiska arbete! <3

    Elin 2015-11-16 17:52:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!