Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vackra blickfång

Hemnet svämmar snart över med vackra lägenheter till salu som faller mig i smaken, så räkna med både en & två inspirerande hemnet-objekt här inne i helgen. Jag mjukstartar denna helg med några bilder från ett hem till salu via BO STHLM. I den här bostadsannonsen var det framförallt de fina detaljbilderna som fångade mitt intresse. Vackra detaljer som man samlat i små grupper, små stilleben utspridda i lägenheten. Snyggt! Jag får massa frågor om det här med att blanda metaller eller inte. Mitt svar är alltid att man ska blanda om man själv gillar det. Personligen försöker jag hålla mig till en metall per rum, det har bara blivit så. Detta hem är dock ett utmärkt exempel på att det också funkar fint att blanda.

bli
Vas och ljushållare från Klong (länk), affisch från Ehrenstråhle & Wågnert.

bliii
Älskar guldramen! Vas & ljusstake från Svenskt tenn, liknande marmorbricka finns på Åhlens och Lagerhaus, doftljus från Byrdo & affisch från Ehrenstråhle & Wågnert.

bliiiii
På soffbordet har man använt sig av magasin och fina böcker, ljusstakar från Skultuna och Svenskt tenn och bubblig kanna, som här agerar vas. Fint att man använt samma färgskala i de olika blomsterarrangemangen. Jag tycker att det binder ihop allt på ett bra sätt.

Bilder lånade från bosthlm.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!