Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

4 Mysiga plädar

Så här i hösttider finns det inget mysigare än att krypa upp i soffan med en rykande kopp te och svepa en mysig pläd omkring sig. Därför tänkte jag denna fredag tipsa om 4 mysiga plädar. Min favorit är nr 1! Vilken gillar ni bäst?

4 friday filt

1. FAVORIT! Pläd HÄR (länk) // 2. Mosstickad pläd HÄR (länk) // 3. Pläd Gant HÄR (länk) // 4. Stickad pläd HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Nr. 1 är även min favvorit, så himla drömmig och fin är den! Och dyr.. För övrigt vill jag bara säga att jag älskar din blogg allt du gör, du är så duktig och inspirerar mig varje dag till att satsa på inredning! Trevlig helg fina du! Kram

  Sofia Lindén 2015-11-06 13:43:00
  Svara
  • Svar på Sofia Lindéns kommentar.

   ja den är supermysig, men som du säger dyr 🙁

   Åh tack snälla söta! Vad fint du skrivit om mig i din blogg också <3 Kör hårt du har alla förutsättningar att lyckas, t om snart en utbildning inom detta. KBK 😉 kram

   34kvadrat 2015-11-07 01:34:22
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!