Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Plocka fram kokböckerna

Jag har sagt det förut och det tåls att upprepas, böcker fungerar utmärkt som inredningsdetalj. Förutom att färgkoordinera böckerna i bokhyllan är de tacksamma att använda i stilleben eller som dekoration på vardagsrumsbordet.

Även i köket kan fina bokomslag göra susen. Pryd era väggar med hjälp av kokböcker på en tavellist eller skapa vackra bokhögar & stilleben som inspirerar till matlagning som Ida Carrol gjort på bilden ovan. Fram med kokböckerna ur skafferiet, komplettera med en eller två nya till samlingen och låt kreativiteten flöda.

kokkkk

kokkkkk
kokbok
Bilder lånade från pinterest.

Just nu har Adlibris en kampanj på just kokböcker där man kan klicka hem 2 valfria kokböcker för endast 99 kr HÄR (tips tips!). Jag funderar därför på att passa på att komplettera min samling med dessa två. Paolos stora Italienska kokbok till mig själv & Morberg Grillar till pappa i farsdagspresent!

mr

Inlägget är skrivet i samarbete med Adlibris.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!