Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIYAY

Äntligen fredag! Fredagsbuketten från Tellus Blommor står på bordet tillsammans med lite gottis, ljusen är tända och jag har slagit mig ner i soffan med en kopp te och senaste Sköna hem som låg på dörrmattan när jag kom hem. Snart kommer pappa och hämtar upp mig. Ikväll ska jag fira att jag fyllt 25 med familjen. Vad har ni för er ikväll?

DSC01969 (2)

DSC01972 (2)

DSC01991 (2)

DSC01979 (2)

DSC01994 (2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!