Originell badrums-styling

Nu checkar jag ut från kontoret. Innan jag rusar ner till tunnelbanan tänkte jag bjuda på den här bilden som jag hittade inne på The way we play. Så rackarns snyggt badrum. Gillar allt från kaklet och kakelsättningen, golvet, toaletten, mässingdetaljerna, spegeln(!), taklampan och badrumsskåpet med marmorskiva. Att man dessutom valt originella inredningsdetaljer gör det hela ännu bättre. Jag älskar stylingen. Kul att man vågat satsa på detaljer som man vanligtvis inte associerar med ett badrum så som konst och en drinkvagn.

badrum drink

Hur fin är kristallvasen med de vackra pionerna? Åh vad jag saknar pionsäsongen.

Bildkälla: theyouweplay.se

… är det förresten någon som sett fler bilder på detta badrum? Jag vill se mer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • […] Förutom ett fantastiskt kök, träffsäkra materialval & klassiska sekelskiftesdetaljer har den här våningen en kökstrappa som leder upp till ett eget litet orangeri med takterrass. Lägg även märke till badrummen, lite samma känsla som det badrummet jag visade igår (länk). […]

    Drömvåning med en oväntad surprise - Emelie Ekman - 34 kvadrat 2015-10-09 13:40:12 http://34kvadrat.tidningensolo.se/2015/10/09/dromvaning-med-en-ovantad-surprise/
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!