Friyay!

Äntligen har vi kommit till min favoritdag – fredag! Jag ska beta av några timmar i skolan och efter lunch blir det en sväng till hotellet där jag hjälper till med miljö- och hållbarhetsfrågor (ja, jag har ett 3e jobb). Men sen tänkte jag ta helg! Denna helg bjuder på massa skojigheter & jag ska verkligen försöka att komma ihåg att fota så att jag kan dela med mig av min helg till er på måndag. Jag har varit lite dålig på det på sista tiden…

Men först kommer här ett litet smakprov på mina 4 fredags-favoriter som dyker upp vid lunch-tid. Kan ni gissa temat?

sidoooo

sidooo

Bildkälla: pinterest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Älskar glasborden! 🙂

  Tack för inspirationen, snart dags för mig att börja inreda på riktigt, som jag längtar!
  Vi bygger nytt hus och delar med mig av allt på camillabergquist.se!

  Camilla 2018-05-11 09:28:47 http://camillabergquist.se
  Svara
 • Var kan man köpa såna fina coffee table books? älskar såna, de är så fina! ♥

  Amanda 2015-10-19 00:39:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!