Sno inredningsstilen från bostadsannonsen

I den här lilla compactliving-pärlan som jag visade tidigare idag har man valt en mjuk grå ton i basen. Jag är en förespråkare för att inreda med basfärger i en neutral färgskala, för att sedan plocka in accentfärg genom vackra detaljer för att få ett mer levande hem. På så vis får man en mer hållbar inredning. Det är enklare att byta färg på prydnadskuddarna i soffan (t ex efter säsong) än att köpa nya möbler eller tapetsera/måla om ett helt rum.

En neutral färgskala behöver inte betyda vitt, utan kan också vara en bruten beige färg eller som här mjuka gråa nyanser. Det gråa är helt klart det nya vita. Så vill ni efterskapa detta – satsa på softa nyanser av grått. Nyckeldetaljerna hittar ni i kollaget nedan!

sno grå

1. Prydnadskuddar HÄR (länk) // 2. Stol HÄR (länk) // 3. Matta HÄR (länk) // 4. Stege HÄR (länk) // 5. Soffa HÄR (länk) // 6. Soffbord HÄR (länk) // 7. Pläd HÄR (länk) // 8. Lampa HÄR (länk)

Som sagt – addera gärna detaljer med en färg som bryter av mot denna bas. Kanske rosa prudnadskuddar och ljuslyktor? Eller varför inte detaljer i en djupblå färg om du vill vara extra trendig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!