En bostadsannons som hämtad från ett inredningsreportage

Ett helt makalöst fint och levande hem på Hornsgatan är till salu. Stylingen är ren perfektion. Personlig, men samtidigt tidlös och väldigt genomtänkt. Här har inget lämnats till slumpen kan jag lova. Favoritrum? Köket – wow wow wow. Älskar den industriella känslan. Här vill man bo!

Var? Södermalm, Stockholm
Rum? 6
Kvadratmeter? 166
Utropspris? 12 500 000 kr
Mäklarfirma? Eklund Stockholm New York

ind

indd

inddd

indddd

inddddd

indddddd

inddddddd

indddddddd

indddddddddd

inddddddddddd
Mäklarbilder: esny.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Det är ju det som är så jobbigt ibland, att när man hittar en lägenhet som man tycker är fantastisk önskar man ju att inredningen följde med på köpet! Tittar ofta på Hemnet och tänker ”exakt där vill jag bo, men det ska se ut sådär också, inte med mina möbler” 🙂

    Mici 2015-09-28 12:41:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!