Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Att lyssna på sin kropp…

Hej finaste ni!

Vilken jäkla dag det varit idag, eller jag borde kanske säga vecka. Jesus, tror jag har snittat 4-5 h sömn per natt senaste tiden. Har lite för mycket i görningen just nu helt enkelt. Så viktigt att lyssna till kroppen. Men också svårt eftersom att det allra mesta jag gör är saker jag verkligen brinner för och gör för att jag VILL. Ja, ni känner säkert igen er…

Denna torsdag har jag jobbat på världens bästa jobb. Sedan mötte jag upp en kompis på ett fik och stressade ihop en seminarieuppgift, innan det var dags för mig att skynda vidare till styrelsemöte. Är helt slut. Men så möts jag av det här när jag kommer hem…

floww

…blombud! Hur glad blir man inte då? Tack snälla FLOWERY!

Förlåt för världens sämsta bildkvalitet. Mörker + iphone kameran är ingen höjdare…

Nej nu måste jag sova. Klockan ringer 06:30 imorgon. Är så glad över att ni tittar in här och att jag får dela mitt största intresse med er. Hade jag kunnat hade jag skickat ett blombud till er alla. Sov gott & glöm inte att ta hand om er <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind