Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Atelje Alt.

I förra numret av Sköna Hem fick vi en rundtur i Agnes Bülows, grundare av Atelje Alt, fina hem. Älskar när unga kvinnor tillåter sig själva att satsa helhjärtat på det de brinner för och faktiskt är bäst på. Första gången jag fick upp ögonen för företaget var när jag stötte på dessa fina krokar/hyllor i mässing som ni ser på bilden nedan. Atelje Alt har dock bäddtextil som sitt huvudområde och har en vision om att återinföra den bäddkultur som fanns i Sverige förr i tiden, kulturen i att vårda sina sängkläder så att de håller från generation till generation och visst blir man sugen på ett bäddset när man ser bilden ovan? Grått och puderrosa – ja tack!  

aaaa

Förutom vacker bäddtextilen och de här fantastiska krokarna har jag fallit pladask för produkterna nedan. Alltså dambetjänten anpassad för långklänningar.. JA TACK(!) en gång till.

at

 

 

 

Alla produkter hittar ni hos Atelje Alt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!