Friday night

Fredagskänslan, finns det något härligare? Jag firade in helgen med färska snittblommor och en brakutgång som började med ett glas på Escalier och slutade på Hells Kitchen. Däremellan hann vi ta oss ut till stadion för Out of office, en liten sväng förbi Bearnies och sen såklart dans på Wall.

DSC01310 (2)

Fredagsbuketten från Tellus Blommor.

DSC01298 (3)
Friday night essentials.

 Som ett resultat av gårdagens festligheter känner jag mig väldigt seg idag. Jag måste motvilligt erkänna att jag knappt lämnat soffan. Jag som hade planerat att vara super produktiv idag. Such a shame. Nej, nu ska jag ta mig iväg till mataffären och handla något gott till ikväll.

Trevlig kväll på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Var är väskan ifrån? Mycket fin 🙂

  johannawidh 2015-09-06 11:06:00
  Svara
  • Svar på johannawidhs kommentar.

   Tack 🙂 Från Accent, men köpt för 2 år sedan 🙂 Liknar dock dyrgripen från Mulberry, Lily, lite. Denna var dock betyyydligt billigare!

   34kvadrat 2015-09-07 19:35:31
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!