Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vinn biljetter till Houzz lanseringsfest!

Bildkälla
Den 10 september lanseras Houzz i Sverige. Houzz är ett mecka för oss inrednings- arkitektur – och designintresserade. Här kan man inspireras av och spara bilder på massor av fina hem. Man kan också hitta rätt branschfolk. Det är helt enkelt en plats där du kan få kontakt med andra med samma intresse.
Jag ska självklart gå på lanseringsfesten och idag mailade Houzz mig och frågade om jag ville tävla ut två biljetter till någon av er! Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att skriva en motivering i kommentarsfältet varför just DU borde vinna biljetterna. Festen hålls i Stockholm och börjar kl 18, torsdag den 10 september. Massor av intressanta människor inom arkitektur, design och inredning kommer att finnas där! Mer information skickas till dig som vinner biljetterna! Ev vinstskatt betalas av vinnaren.
Vinnaren dras på måndag så se till att kommentera nu så ses vi kanske där 🙂

 Tävlingen är avgjord, Grattis Sofia!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • I vår flyttar vi in i vårt drömhus på nästan 200kvm och jag har därmed ett stort hus att fylla och trots inspo från dig och din fina blogg vill jag ha mer! Vore kul att få följa med på lanseringen och se hur deras tjänst funkar och det vore lite sådär vardagslyxigt 🙂

  Emilia Abrahamsson 2015-09-07 23:00:00
  Svara
 • […] hittar ni HÄR (länk). Superlätt att delta, allt ni behöver göra är att lämna en kommentar. Gör nu detta innan […]

  Sista dagen att tävla om biljetter till Houzz lanseringsfest - Emelie Ekman - 34 kvadrat 2015-09-07 19:23:15 http://34kvadrat.tidningensolo.se/2015/09/07/sista-dagen-att-tavla-om-biljetter-till-houzz-lanseringsfest/
  Svara
 • Hej Emelie! Att få gå på lanseringen av Houzz skulle vara en otrolig möjlighet för mig att få in en fot i den branch jag alltid har velat arbeta inom. Jag är redan ett steg närmare då jag precis påbörjat en Yrkesutbildning inom Inredning och är klar inredare om 1 år. Att få gå på lanseringen skulle ge mig så mycket – att få omge sig med människor som brinner för samma sak som jag samt att få möjlighet att mingla runt och få ut mitt namn på marknaden vore så häftigt och fantastiskt! Sedan vore det jättekul att få träffa dig, du är en så stor inspiration till mig – din blogg som från början var ett intresse (rätta mig om jag har fel) har idag växt till ett betalt jobb. Jag håller mina inredningstummar och hoppas att vi ses på torsdag! Kram

  Sofia Lindén 2015-09-02 10:31:00
  Svara
 • Hej Emelie! Jag skulle så himla gärna vilja vinna biljetterna eftersom jag håller på att starta ett företag, inredningen kommer att vara superviktig. Pinterest och bloggar som din i all ära men jag känner att jag skulle behöva inspiration a la masse som jag är övertygad om jag skulle få på lanseringsfesten.
  Kram!

  Linnea 2015-09-02 08:38:00
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!