Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Godmorgon måndag

Idag börjar skolan igen på riktigt. Jag laddar upp med en cappuccino framför Nyhetsmorgon samtidigt som jag bättrar på lacket.

DSC01226 (2)

DSC01231 (2)

DSC01223 (2)

DSC01213 (2)

Jag inser nu när jag publicerar bilderna att det har flyttat in lite nya favoriter här hemma som jag helt glömt bort att uppmärksamma. Bland annat den rosa kudden med framsida av mjukt långhårigt och krulligt lammskinn som ni skymtar i soffan. Den är så mysig och finns att klicka hem HÄR (länk).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!