Hej från Åre!

Tidigt i morse lyfte planet från Arlanda mot Östersund och nu väntar några dagar i mysiga Åre med jobbet.

Pressvisningarna så här års är väldigt fokuserade på jul- och adventsdekorationer. Jag har nog aldrig tidigare ätit så mycket saffransbullar och pepparkakor i augusti. Mycket märkligt, men också mysigt! Måste visa er denna snygga adventsljusstake i marmor och mässing som jag spanade in på Jotex pressvisning igår. Snygg va? Den får gärna flytta in med mig i December!

ljusstake (2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • En liten inredningsfråga till dig – håller på att inreda mitt nya hem, vår lgh går i vitt, svart och guld. Vår soffa är grå och soffbord i marmor/mässing. Frågan är vilken färg på mattan som matchar bäst in? Vad tycker du? Kram

  Josefine 2015-08-27 17:30:00
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Det känns som att ni har en väldigt neutral bas, vilket är bra, då kan ni variera färger på detaljer, så som kuddar, gardiner, ljuslyktor etc. Ni kanske kan köra på en mönstrad? Tycker denna är supersnygg http://blfa.me/c/9d0ueY94

   Här är ett gammalt kollage jag gjorde http://gamla.devote.se/taggat/1047414/fixastilen_99551.html kanske kan det hjälpa er?

   kram!

   34kvadrat 2015-09-07 19:32:58
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!