Favoritprodukter från Formex-mässan

Innan jag ger er min fullständiga Formex-rapportering tänkte jag bjuda på några av mina personliga favorit-produkter på mässan, små ting som gärna får flytta in hemma hos mig, helst redan igår.

Först ut är denna taklampa som jag spanade in i Interstils monter (A19:20). Nu råkar det vara så att jag klickade hem en ny taklampa för bara några dagar sedan som ligger hos mitt postombud och väntar på att hämtas upp. Men är den inte så fin som jag tänkt mig vet jag precis vilken taklampa jag kommer att satsa på i höst. Visst är den helt magnifik?

DSC00590 (2)

DSC00589 (3)

 

Näst på tur är Hanna Wessmans snygga krukor Cloudy designade för DBKD. Good job Hanna! Egentligen tycker jag nog att den i grönt är snyggast, men här hemma passar den vita bäst. Gärna mellanstorleken med en svärmorstunga i. Här (länk) har Hanna själv lagt ut några bilder på krukorna i hemmamiljö. My god va snygga! Om det är så att ni också vill klämma och känna på dessa godbitar håller DBKD till i C-hallen, närmare bestämt i monter C06:21.

DSC00858 (2)

DSC00860 (2)

Mina trogna följare vet att jag är i desperat behov av en matta. Jakten har pågått hela våren och sommaren, men jag har fortfarande inte hittat vad jag söker. Men så sprang jag på denna skönhet på Formex, en kompromiss mellan rosa och vitt. Modellen heter Regina och företaget Pappelina (monter A03:14)

DSC00819 (2)

Som några av er kanske såg redan igår på min instagram (@34kvadrat) vill jag inreda med mysigt, långhårigt och krulligt lammskinn i höst. Bilden är knäppt i Bloomingvilles monter (A17:20)

DSC00769 (2)

Det är väl ingen överraskning för någon av er att jag är förtjust i Skultunas sortiment. I höst har de bland annat kompletterat sin mässing-samling med en skrivbordsserie vid namn The Norman Wilkingson Desktop Series. Skålen nedan ingår i serien och har redan klättrat högt på min önskelista till hemmet. B03:30 är monternumret ni ska lägga på minnet.

DSC00704 (2)

Så kommer vi slutligen till Klong (monter B02:41) som bjöd på ett gäng fina nyheter. Bland annat en stooor variant på den omåttligt populära vasen Äng. Här återfanns även en av de nominerade till Formex Formidable 2015, ljushållaren GloriaDesign Broberg & Ridderstråle. Men min favorit var ändå vasen Orb, design Viktor Erlandsson, som ni hittar längst till höger i bild.  En fot i mässing omsluten av en glaskupol som skyddar och framhäver kärnan. Så drömmig!

klong

Ni som varit på mässan, har ni någon favorit produkt?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!