Pioner

Älskade pioner – min favoritblommor. Förutom att de är så vackra i alla sina stadier från knopp till utslagen och nästan överblommad blomma bär den också på löften om att sommaren står för dörren. Pioner är försommar för mig. Och att ha ett vackert fång pioner i en maffig vas på köksön hemma – det är vardagslyx det.

Imorgon börjar min sambo jobba igen efter 3 veckor hemma med mig och vår lilla tjej. Han valde att ta en vecka extra ledigt utöver de 10 dagar som den andra föräldern som inte är gravid får ersättning för. Det har varit så skönt att landa hemma som familj och för mig att få avlastning så vi kan verkligen rekommendera partnern att ta några dagar extra ledigt utöver de 10 man är berättigad om man har möjlighet. Imorgon börjar därför en ny vardag för mig och lilla Sigrid. Ska bli både mysigt och spännande att att skapa nya vardagsrutiner tillsammans med henne. Men vi kommer såklart att sakna pappa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Rekommenderar verkligen också att spendera de första tiden tillsammans, min sambo tog ut 6 veckor och den tiden var så värdefull att få tillsammans..

    Emma 2021-05-24 18:09:38
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!