Pillow talk

Godmorgon kära ni! Som jag visade ett smakprov på i helgen fick vi äntligen upp vår tavla i sovrummet här om dagen. Den har stått lutad mot väggen i klädkammaren sedan vi flyttade in så det var minst sagt på tiden. Jag älskar motivet och hade det i en vit ram i min förra lägenhet. Jag tycker dock att den svarta ramen passade så fint här i vårt sovrum.

Förutom tavlan har något mer nytt flytta in. Jag bäddade nämligen med nya påslakan och örngott från Pillowtalk i egyptisk bomull i helgen. Så mjuka! Älskar den diskreta gråa sömmen. SÅ lyxig känsla. Omöjligt att komma upp på morgonen. Man vill bara ligga kvar och gosa i dessa härliga lakan.

Belysningen i bild har ni sett förut – lamporna i mässing hittar ni hos Sandsten design. Puffen är från Åhlens och gardinerna från Linum design.

Ovan ser ni motivet på postern bättre. Jag letade hos Desenio där jag köpte motivet för en herrans massa år sedan men det kan vara så att den är slutsåld?

Vårt överkast hittar ni hos Linum.

Våra sängbordslampor är från Örsjö belysning. Boxarna på sängbordet är från H&M Home. Ljuslyktorna är egentligen glas från Svenskt tenn. Sängborden är från Ikea men dessa har jag målat om och lagt en marmorskiva på toppen.

Jag har en deadline på jobbet idag. Hoppas av hela mitt hjärta att jag ska hinna skicka in allt innan 18:00 ikväll för då är det nämligen dags för smygpremiär av mina vänner Jessica & Eriks restaurang Egon & Gösen på Birger Jarlsgatan. Det ska bli så spännande att få se! Madeleine Asplund Klingstedt har inrett restaurangen och jag är såklart också så nyfiken på menyn. Äntligen är väntan snart över!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej kan du inte länka sängborden? Jag är i desperat behov av nya och det är så svårt att hitta. Kram

    Ebba Lilja 2019-03-27 11:03:43
    Svara
    • Svar på Ebba Liljas kommentar.

      Hej,

      Oj, jag har ingen aning om vilka det är. Det är min pojkväns gamla som hade hade i förra lägenheten. Men fråga personal på Ikea så kan de säkert hjälpa 😀

      emelieekman 2019-04-04 18:18:52
      Svara
  • Så himla fina sängkläder (och tavlan)! Hade varit superkul om det kanske gick att ordna en rabattkod hos Pillow Talk för dina läsare? Kram

    Mimmi Höglund 2019-03-04 13:23:26
    Svara
  • Så fint du har! Älskar överkastet!

    Anna 2019-03-03 20:59:26 http://alwis.vimedbarn.se
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!