Att inreda få kvadrat & kvadratsmarta boenden

Alla som har flyttat hemifrån kan nog skriva under på att relationen till sin allra första lägenhet är något alldeles speciellt. I synnerhet i dagens situation med bostadsbrist på många ställen i landet. Jag startade ju den här bloggen när jag precis hade flyttat till min första lägenhet – på 34 kvadratmeter. Inte särskilt stor, men med lite fantasi och kreativitet så rymde den allt det där jag behövde just då. Och bäst av allt – den var bara min! Det är med andra ord inte kvadratmetrarna som är de viktiga utan snarare hur de är disponerade och hur man själv väljer att utnyttja dem.

Även fast jag idag har flyttat till liiiite större så känns det viktigt för mig att fortsätta skriva om kvadratsmarta lösningar och inredning som inte kostar skjortan. Idag tänkte jag därför tipsa alla er som är nyfikna på compact living att kika in den här informationsträffen som Hökerum Bygg anordnar den 17 oktober där de lyfter ämnet Compact Living. Anna Starrén från Oddbirds kommer att hålla en inspirationsföreläsning på temat: 33 kvadrat är precis så stort som det inte låter. Jag tycker det låter super intressant!

Dessutom kommer de informera om sina nya bostadsrätter i Wellingeby som nu är till salu och som enligt mig känns otroligt genomtänkta och kvadratsmarta. Kan ni förstå att lägenheten nedan endast är på 33 kvm?

33 välplanerade kvadratmeter. Stort badrum, separat kök och rymlig matplats, balkong och ett rum där sovdelen enkelt går att skärma av med tyg hängande på en skena i taket om man vill det.

 

Husen kommer inte bara innehålla små välplanerade ettor utan en mix av lägenhetsstorlekar. I entréplan kommer föreningen ha ett privat gym och på en av sidobyggnaderna anläggs en fantastisk takträdgård som blir exklusiv för medlemmarna i bostadsrättsföreningen.

Renderingar lånade från wellingeby.se där ni också kan läsa mer om projektet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!