Renbäddat <3

Godmorgon måndag! Hoppas ni alla har haft en helt underbar helg. Vi har fixat massa hemma i lägenheten och jag har rensat hela min garderob vilket känns så skönt! Det var så härligt att välja kläder imorse och veta precis vart allt hängde och låg. Älskar när man lätt får en överblick. Någon som känner igen känslan?

En annan härlig känsla är ju att krypa ner i en renbäddad säng nyduschad. Jag bäddade med vårt favorit-påslakan, Mille Nottis Singolo från Sleepo, igår. Ni har väl inte missat att jag öppnat lucka nr 2 i min adventskalender på instagram? Där tävlar jag i samarbete med Sleepo ut just detta fina påslakanset med tillhörande örngott. Vi drar en vinnare redan på onsdag. Så skynda in och tävla! Vårt överkast & prydnadskuddar har jag också hittat hos Sleepo, de är från Linum.

Minns ni att jag målade våra gamla sängbord i samma färg som väggarna? Så här blev det! Jag är supernöjd. Tycker det kan vara lite svårt att hitta praktiska och snygga sängbord då jag personligen föredrar ”gömd” eller ”stängd” förvaring. Jag funderar på att sätta dit knoppar i mässing. Eller är det finare som nu utan? Vad tycker ni?

Ha en fin start på veckan så hörs vi lite senare med ett julklappstips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!