Hit åker vi på semestern!

Sardinien.

Nu är det bara några dagar kvar till dess att jag slår igen datorn, lämnar kontoret och tillsammans med min pojkvän sätter oss på ett plan ner till medelhavet – närmare bestämt Sardinien. Jag är så spänd på att få upptäcka denna medelhavspärla som enligt utsaga ska vara magisk. Titta bara på dessa bilder!

Dessa senaste veckorna har verkligen gått i ett och vi har inte riktigt haft tid att planera vår vistelse i minsta detalj och ska jag vara helt ärlig känns det rätt bra. Vi tar det lite som det kommer och det kan ju bli ett äventyr i sig. Vi har i alla fall bestämt att hyra bil och pröva olika ställen på ön. Kanske sitter någon av er på tips kring vad vi inte får missa på ön? Som det ser ut nu kommer vi röra oss på den östra sidan av ön kring Olbia och smaragdkusten, men även åka ner till Cala Gonone en sväng.

Italienska Rivieran, Como-sjön & Franska Rivieran.

Efter en vecka på Sardinen hoppar vi på ett plan mot Milano där vi möter upp våra vänner Sophia och Claes. Vi har nämligen planerat en liten roadtrip med dem i Italien. Vi utgår från Milano, åker upp till Como-sjön några dagar och sedan vidare ner längst italienska kusten mot Frankrike. Väl vid gränsen tar vi tåget över och möter ytterligare några vänner för några dagar på Franska Rivieran. Jag har vart i Cannes och St Tropez för si sådär 6 år sedan, men det ska bli kul att se mer av både Nice och Antibes. Som sagt, har någon av er tips på restauranger, platser, aktiviteter… ja vad som, som vi inte får missa så får ni hemskt gärna skicka ett mail eller kommentera nedan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Har ingen egen erfarenhet men följer en amerikansk tjej på Jenna Sue design och hon bilade genom hela Italien, helt underbara bilder och filmer på bloggen.

    Italy Part 1: Lake Como > Dolomites

    Anneli 2018-07-10 18:26:50
    Svara
  • Gjorde alldeles nyss en likadan resa som ni planerar!
    I g:a stan i Nice är det en bra marknad på måndagförmiddagar med antikhandlare som har allt från konst till Hermes-scarfs & franska smycken! Kul att strosa! Sen är Cap ferrat ett måste!

    Mirjam 2018-07-10 09:56:32
    Svara
  • Åh vilken underbar semester ni har framför er Emelie!? Var ju själv på Franska Rivieran i april, kan bara tänka mig hur ljuvlig den måste vara nu på sommaren ?
    Vi åt på en fantatiskt restaurang i Nice La Maison de Marie. Nyrenoverad fransk restaurang med gudomlig mat & inredningen är ???? Ligger på en bakgård några minuter ifrån Place Mazena. GÅ DIT!
    / @inspotoyourhome

    Hanna 2018-07-10 09:12:53
    Svara
  • låter verkligen underbart – har inte varit på nån av dem ställena så kan inte ge dig några tips.. mer än att NJUT! 😀

    älskar din blogg! <3 alltid lika inspirerande att kika in här.

    Ha nu en riktigt härlig semester med din pojkvän!! <3 all kärlek till er.

    Viktoria 2018-07-10 07:56:35
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!