En helg i Tallinn

Som jag avslöjade redan i förmiddags så vart det en helg till havs. Min kompis Maria jobbar på Tallink Silja och bjöd med ett gäng vänner till Tallinn över helgen. Jag hade aldrig vart där tidigare, så det var väldigt kul att få se staden och umgås med alla som man inte hinner se så ofta annars.

Skålade in helgen på båten med strawberry margaritas!

Vacker soluppgång! Det skulle bli en solig, men kylig dag i Tallinn.

Typiskt svenskar… haha. Så fort solen är framme är vi där 🙂 Vi började med att utforska Hippie-distriktet i staden. Så häftigt område med gamla industrilokaler som nu gjorts om till andra verksamheter som cafeer, restauranger, marknader och butiker.

Jag åt en supergod sallad till lunch.

Mysigt Café & kaffestopp!

Sedan promenerade vi till den gamla delen av staden. Så mysigt här! Gamla staden började byggas på 1100-talet och har en lång historia av krig och invasioner, verkligen intressant att traska runt här och bara titta på allt. Den medeltida stadsuppbyggnaden gör att gamla staden är väldigt kompakt och det går därför snabbt att skaffa sig en överblick.

Det var så mysigt att bara strosa runt! Riktigt skönt att komma tillbaka till båten och ta en lång bastu efter den bitande kylan.

Tack gänget och framförallt Maria för en mysig helg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!