På min köksbänk & en rabattkod till er!

Godmorgon söndag och glad 3e advent! Jag har precis smygit upp ur sängen och slagit mig ner i soffan framför Nyhetsmorgon. Kaffekokaren puttrar och jag ser fram emot första koppen kaffe. Visst är det något speciellt med den? Jag funderar på om jag ska unna mig en lussekatt till frukost? Det är ju trots allt 3e advent och vi reser ju bort över jul, så jag tänker att man får passa på att unna sig. Så här ser det ut på köksbänken här hemma.

Som ni ser får vår snygga köksmaskin från Smeg stå framme även då den inte används. Den är ju så snygg så jag hade inte riktigt mage att plocka in den i ett skåp när vi var klara med julbaket… Förutom att maskinen är ruggit snygg så var den en riktig hjälte när vi bakade lussekatter tidigare i december. Med denna kanske det blir en husfru av mig också tillslut? Haha. Min pojkvän älskar att laga mat så den brukar han i 99 fall av 100 stå för. Men jag tänker att jag kan bli bättre på att baka bröd och andra godsaker? Dessutom är jag riktigt svag för pannkakor och med denna känns det plötsligt mycket enklare att slänga ihop den där smeten. Ser fram emot många pannkaksfrukostar framöver…

Jag har valt en svart köksassistent och jag älskar att den går så bra ihop med våra kökshandtag och annan inredning i köket. Som gjord för oss. Köksassistenten finns även i färgerna gräddfärgad, pastellblå, röd, silvergrå, pastellgrön och rosa.

Om ni är sugen på en köksmaskin antingen till er själva eller som julklapp tycker jag verkligen att ni ska passa på att fynda denna från Smeg med grym rabatt som jag ordnat till er! Klicka er in HÄR och uppge 34KVADRAT så får ni 25% rabatt på alla färger. Hur bra?

Nu har kaffet kokat klart och jag ska smyga upp och väcka min lilla älskling så vi får en mysig morgonstund ihop. Jag ska snart iväg till mina förföräldrars hus som vi har sålt då de har flyttat in på hem. Så idag ska jag hjälpa mamma och pappa att rensa det sista. Vi hörs igen lite senare – då ska vi öppna lucka nr 3 i min adventskalender!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!