Sneak peek på vår hall

Kommer ni ihåg att jag berättade att vi var på Ikea i helgen på jakt efter en förvaringsmöbel? Vi hittade en och idag när jag kom hem från jobbet hade min älskling börjat montera. Det är verkligen inte klart, men jag kände att jag bara var tvungen att visa er en liten sneak peek (och såklart ställa dit lite grejer för att känna efter hur det kändes). Just nu står bara stommen här (Metod), sedan ska täcksidor, toppskiva, hyllplan och dörrar på plats. Vi behöver också hitta några snygga ben eller fråga min kära far om han kan bygga en sockel så att man mer får den där platsbyggda känslan…

Tanken är att vi ska måla möbeln grå i samma nyans som våra dörrar i lägenheten och lägga en marmorskiva på toppen. Jag var tvungen att lägga dit en skiva från våra sängbord som jag beställde från Inredningssten när vi inredde förra lägenheten. Bara för att få en känsla av hur det kan komma att bli. Vi har ju carrerramarmor både i köket, på köksbordet och på fönsterbräderna, så jag tror att det skulle bli fint med detta återkommande material även här.

Sedan ska det såklart på dörrar och i med hyllplan. Just nu har vi bara köpt vanliga släta vita, men tanken är som sagt att allt ska målas.

Så taggad på att det ska bli klart! Dels för att slippa alla kartonger men också för att börja piffa på riktigt. Jag tänkte ha en stor rund spegel över byrån. Har betställt en 110 cm i diamter (så fin) från Solhem men jag tror att den kanske blir lite stor här… 80 cm i diamter hade nog vart lite bättre.

Nej, nu måste jag hoppa i säng. Sov gott fina ni <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!