Wish list

*Innehåller adlinks.

När man fyllt år och fått världens finaste presenter vet jag faktiskt inte om det är okej att publicera en önskelista. Känner mig faktiskt lite fräck. Men en tradtion är en tradtion och därför kommer här oktober månads önskelista! Små och stora ting jag drömmer om just nu…

  1. Är svag för fina handtvålar och dessa lyxiga stora flaskor med tvål och handkräm från Byredo i doften Suede får gärna pryda mitt handfat i höst.
  2. Längtar efter krispiga vita lakan. Dessa med dekorativ kant från Milli Notti är favoriter som står högt upp på önskelistan.
  3. Yes ni ser rätt – Klassikern Snoopy från Flos fyller 50 år och lanseras i mattsvart. HUR FIN? Finns att klicka hem hos Nordiska Galleriet.
  4. Vasen Dagg släpptes tidigare i år i svart och den är helt magiskt fin irl. Vill ha!
  5. Älskar det här skrinet från Newport Home. Skulle vara perfekt för krimskrams så som t ex nycklar på (den kommande) byrån i hallen. (De firar förresten 20 år med 20% rabatt hela helgen, tips!)
  6. Är väldigt förtjust i puffen Flora i sammet från Meli meli. MEN jag kan inte välja färg. Så sugen på en rosa…men den här är ju också så himla fin. Svårt!
  7. Ni som följer mig på instagram har säkert sett att jag och killen är sugna på Gubi beetle stolarna i sammet. Vi har stått och vägt mellan grå och blå. Just nu lutar det faktiskt åt de blå. Tror ni vi vågar slå till….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Nu ska jag chocka dig: SNOOPY är den absolut fulaste lampa som någonsin skapats. Att den kunnat bli en inredarfavvis är för mig en gåta. Anskrämligt, irriterande FUL! Hahaha, smaken är som baken, och det är väl tur det!

    Maria 2017-10-25 23:19:58
    Svara
  • Åh så mycket fint Emelie, skulle kunna kopiera din önskelista rakt av 🙂

    Stor kram

    Anette

    Inredningshjälpen 2017-10-25 18:16:51 http://inredningshjalpen.com
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!