Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kök i vinkel

God kväll från en väääldigt trött tjej. Helgen är ju till för att vila upp sig och jag hade också tänkt att vi skulle få ordning lite mer här hemma. Men helgen swishade förbi i vanlig ordning med släktfika hos farmor, middag med goda vänner i lördags och besök på Ikea. Dessutom har jag haft massa jobb, kom inte från kontoret förrän vid 21 tiden i fredags och inatt satt jag uppe med en deadline till 05 (var på kontoret vid 9 imorse) så jag vill bara sova just nu… Haha stackars er som måste höra på mitt gnäll. Förlåt!

Istället för min helg i bilder får ni istället ett hemnet-span till salu på Södermalm. Här finner vi en spännande planlösning med kök i vinkel och industrifönster för att släppa in ljus. En lösning man annars brukar se i mindre lägenheter. Se och njut så hörs vi imorgon igen med ny positiv energi!

Var? Södermalm, Stockholm
Rum? 3 rok
Kvadratmeter? 70
Utropspris? 6 490 000
Mäklarfirma? ESNY

Bilder lånade från esny.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tack för grym blogg! Mycket fin inspiration! Jag har en fråga ang vita matbord! Har kollat på Hays matbord länge men vill kolla på alternativ. Svårt att hitta snygga som inte kostar skjortan tycker jag! Har du förslag på var jag hittar de? Mvh Caroline 🙂

    Caroline 2017-10-25 10:33:44
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind