En lugn helg

Helgen inleddes som ni vet med en urmysig lunch ute på Rosendal med Natural Care. Tänk om alla fredagsluncher skulle se ut så! Jag är så tacksam och glad för att jag fick möjligheten att samla alla dessa underbara tjejer tillsammans med Natural Care.

Bilderna lånade från söta Debbie som var en av gästerna.

Tillbaka på jobbet var det kallt som tusan. Jag satt med en filt virad kring mig hela eftermiddagen haha…

Efter jobbet mötte jag upp ännu ett härligt gäng inredningsintresserade tjejer för att lära känna varandra lite bättre, snacka sociala medier och dela med oss av erfarnheter. Älskar verkligen detta typ av utbyte. Så viktigt att stötta varandra och så kul att ses i verkliga livet. Så bra iniativ Stephanie och Valentina!

I lördags tog jag sovmorgon. Har snittat max 5h sömn per natt förra veckan pga SÅ mycket jobb, så jag behövde verkligen sova ut. Hela förmiddagen myste vi bara inne, tände ljus & läste magasin.

Planen var egentligen att vi skulle åka ut till landet för en sen liten ”mini-kräftskiva” med Sophia och Claes, men eftersom att det regnade och var allmänt tråkigt väder så bestämde vi oss för att vara hemma hos oss istället. Vi skippade kräftorna och gick istället loss på massa ostron och räkor.

I söndags bjöds Stockholm på riktiga sommar temperaturer. Det blev en tripp förbi Tellus Blommor.

Helgens bukett!

Jag jobbade med bloggen några timmar och så har vi hunnit städa och tvätta. Sedan dukade vi upp lite middag framför några avsnitt av Game of Thrones och Hassel.

En lugn helg som var så välbehövlig. Nu är jag taggad för ännu en intensiv vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!