Så här skulle jag höja värdet på min bostad – Tävling om en ny hiss!

Jag jobbar som ni vet med fastighetsutveckling och är med och utvecklar bostäder. Något jag vill fortsätta att utvecklas inom i min yrkesroll och som jag verkligen brinner för är något som kallas Property Branding. Det handlar om att ge bostadsprojekten en unik identitet där man tar fram ett koncept för att höja värdet på bostäderna. Här är allt från materialval i lägenheterna till trapphus och fasadmaterial avgörande. Konverterar man t ex en gammal industribyggnad till bostäder är det supercharmigt om man behåller den industriella känslan när det kommer till materialval och arkitektur. En detalj som jag upplever att många bostadsutvecklare inte alltid tänker på är hissen – den ska ju också passa in i den valda identiteten. Det är ju varje liten detalj som skapar rätt helhetsintryck och som i slutändan gör att köparna är beredda att betala det där lilla extra för sitt boende.

Minns ni tävlingen som företaget KONE just nu har där man kan vinna en ny hiss? En ny modern hiss med tilltalande design är ju en otrolig möjlighet att addera det där lilla extra till sitt boende. Nu sitter jag med i den jury som ska utse vinnaren, men hade jag fått vara med så hade jag designat min drömhiss så här…

En design som jag tycker passar utmärkt med byggnaden och materialval i övrigt.

KONE har flera olika inredningsdetaljer och material att välja bland när man designar sin hiss och man får själv välja kombinationen av vägg-, golv- och dörrmaterial. Kanske vill man ha detaljer i trä? Eller en instrumentpanel i en härlig färg? Även belysningen går att anpassas efter önskemål. Kika in på denna sida så ser du en mängd olika designkombinationer man kan välja mellan på bland annat väggar, golv, tak, paneler och knappar.*

En annan magisk funktion som den vinnande föreningen kommer att få i sin hiss är musik! Är det bara jag som absolut inte gillar att åka hiss med andra människor – särskilt de jag inte känner och i synnerhet inte de jag känner lite grann. Typ ens grannar. Inte för att jag inte gillar mina grannar, men kl 07:15 innan morgonens första kaffe är jag inte super social och det värsta jag vet är pinsam tystnad. Jag bor på våning 7 och att stå och försöka komma på något att små prata om för att slippa den där tystnaden under de där sekunderna (ibland minuterna) som hissen sakta tar sig ner till entréplan är olidliga om ni frågar mig. Tänk vad härligt det vore om hissen då istället bjöd på musik där på morgonen – uppiggande och spännande att se vad grannarna ovan har valt för musik 😉 För den vinnande bostadsrättsföreningen kommer denna dröm bli sann, de kommer kunna spela musik via Spotify i sin hiss via en unik installation som görs av KONE i samarbete med Soundtrack your brand. Om jag är avis! Om det inte hade vart för att jag sitter i juryn hade jag lätt nominerat vår förening, eftersom att det råder brist på både musik och tilltalande design i vår hiss (och jag såklart vill öka värdet på vår bostadsrätt hehe).

Morgontrötta jag i våran ännu tröttare hiss!

Tävlingen pågår till den 31 oktober, så ta nu chansen att bli hjälte i ditt (eller någon annans) trapphus och var med och tävla! Det vore ju så himla roligt om någon av er vann! Priset är helt galet generöst. Tävla gör ni HÄR (länk).

*Läs mer om tävlingsvillkoren på KONEs tävlingssajt så ser du vilka olika designkollektioner du kan välja mellan om du vinner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!