Tjäna pengar på era egna köp på nätet

Idag har jag den stora äran att få presentera er för min nya samarbetspartner Bonusway, ett verktyg som hjälper er att tjäna pengar på era egna köp på nätet. Känner ni till denna tjänst? Det gjorde inte jag för bara några veckor sedan, och aj vad ledsen jag är för det. Jag som nästan uteslutande handlar på nätet har ju gått miste om massa pengar. Så sjukt att man får tillbaka riktiga pengar av att shoppa & boka hotellrum. Tänk bara på bonusen jag fått om jag hade haft denna tjänst när jag bokade vår resa till Mykonos i somras eller när jag köpte vår svindyra lampa från Flos….Sorgligt att inte Bonusway kom in i mitt liv tidigare.

Så hur funkar då detta? När man registrerat sig hos Bonusway blir man medlem och får då Bonus genom att klicka sig in på butiken via Bonusway innan man gör själva köpet. Butiken som du klickat dig in på via Bonusway betalar sedan Bonusway en provision för ditt inköp, vilken Bonusway i sin tur delar med dig i form av Bonus till dig vilket är lika med pengar i din ficka. Så fort man uppnått en godkänd Bonus på 150 kr så betalas den ut till ditt bankkonto. Jag rekommenderar verkligen alla som handlar till större del på nätet att använda sig av denna tjänst. Det lönar sig.

Tjänsten är gratis och samarbetar med över 600 olika butiker. Allt från mode, hotell, skönhet, matkassar och inredning såklart. Några av mina favoritbutiker som finns på Bonusway är t ex Rum21, Royal design, Ellos, Jotex, Cervera och Sleepo (hehe märks att jag typ uteslutande lägger pengar på inredning). Som sagt, tänk vad mycket bonus jag gått miste om som just upptäckte tjänsten. Den har ju verkligen bevisats funka under dessa veckor också…

Så vill inte ni göra samma misstag som jag så tycker jag att ni ska skynda in på Bonusways app eller hemsida och registrera er för att börja tjäna pengar på era inköp på nätet direkt. Jag har dessutom fixat så att ni nu får 100 kr direkt i välkomstbonus om ni blir medlemmar genom att klicka HÄR (länk).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!