En helg i september

Det är dags att bjuda er på ett litet bildregn från helgen som passerat. Enjoy!

I fredags hade jag lunchmöte på Ling Long för ett superkul event jag ska vara med att hosta denna vecka. Så taggad och ärad. Kul att få chansen att göra sådana här saker 🙂 Jag lovar att uppdatera er kring detta såklart.

Jag fick det här fina budet av Esny och Fredrik Eklund till kontoret. Fredagsblommor, Esny magasinet och Fredriks nya bok, Fredrik 2.0.

På kvällen firade vi Jossan som fyllde 28 år! Så super trevlig kväll som inleddes med plockmat och drinkar hemma hos henne och sedan vidare till Fou och en sväng på Bergmans.

I lördags väcktes jag av september solen. Jag snörade på mig gympaskorna och gick en promenad längst vattnet. Köpte med mig kaffe och croissanter på vårt lokala café här ute.

Sedan kom mamma och pappa över för att hjälpa oss med att få upp våra gardiner. Ska bli så kul att få visa er! Vi bjöd på Hamburgelunch på balkongen.

I söndags beslutade vi oss för att byta handtag på våra köksluckor. Här är en liten sneak peek. Jag kommer att publicera ett helt inlägg om detta senare i veckan.

Därefter åkte vi in till stan och kikade lite inredning på Vasahem. Älskar den butiken! Gubi lounge stolarna är bara såå snygga! Blev igen stol denna gång, men däremot fick med mig detta supersnygga tidningställ hem som jag suktat efter så länge. Ni har väl inte missat att ni kan vinna ett sådant på min instagram? In & tävla med er.

På kvällen kom min lillasyster över på middag. Min pojkvän lagade en fläskfilépasta, såå gott!

Sedan gjorde vi popcorn, tände massa ljus och kikade på den nya svenska serien Hassel.

Hur har eran helg varit?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!