Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Stockholm

Jag är fortfarande i chock över gårdagens fruktansvärda händelse. Jag befann mig på kontoret mitt på Stureplan när jag nåddes av den mörka nyheten att Stockholm blivit attackerat. Jag försökte desperat få fatt i alla nära och kära. Jag fick svar att min pojkvän befann sig mitt i kaoset och den fruktansvärda känslan jag hade i magen tills jag fått svar från honom att han var okej var vidrig. Dessutom florerade det rykten om skottlossning på flera olika platser runt om i stan. Overkligt, men tyvärr inte helt oväntat att detta nu har drabbat Stockholm och Sverige. När ska detta få ett stop? Jag har svårt att sätta ord på mina känslor. Mina tankar går självklart till offren och deras anhöriga. Trots detta mörker måste jag ändå hylla alla oss Stockholmare som slöt samman och bemötte hatet med kärlek och omtanke.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind