Skapa ett eget hemmakontor

I takt med att tekniken har utvecklats och gjort nya landvinningar har våra arbeten blivit alltmer mobila. Idag väljer många att utföra sina arbeten från kontorshotell, ett kafé eller varför inte hemifrån? Med önskemål från er läsare tänkte jag idag tipsa om hur ni kan fixa en egen arbetsplats hemma hos er, oavsett om ni har ett litet arbetsrum eller har tänkt att placera skrivbordet i en hörna i ett annat rum. Genom att skapa en stilren arbetsplats kan den med fördel få ta plats och synas i hemmet. Nedan har jag listat några tips och bilder som jag hoppas kan inspirera er.

Med några tavellister kan ni enkelt skapa en plats för förvaring av smågrejer, inspiration och tidningar.

Idéer och inspiration kan ni även välja att samla på en anslagstavla intill skrivbordet. Här har man använt ett armeringsjärn. Tidningar, brev och andra småsaker hängs upp med klämmor i själva nätet.

Satsa på bra arbetsbelysning. Om ni ska ha arbetshörnan i vardagsrummet eller i hallen och inte i ett separat rum tycker jag att man ska välja en snygg lampa som matchar den övriga stilen i rummet.

Hur fint var inte det här? Snyggt att måla hyllorna i samma färg som väggen. Rosa och grått är ju sedan gammalt en vinnande kombo.

Med en snygg klassisk stol blir intrycket mer stilrent.

Ännu ett exempel på en fin anslagstavla.

Jag vet inte hur det ser ut hemma hos er, men här hemma har papper en tendens att breda ut sig. Att placera en lådhurts under eller intill skrivbordet är perfekt för dold förvaring. Här kan ni gömma papper och sådant som ni inte vill ska ligga framme.

Nedan har jag plockat ihop några detaljer som fixar ett stilrent hemmakontor.

1.Lampa HÄR (adlink) // 2. Pennställ & Tidskriftssamlare HÄR (adlink) // 3. Bokstavstavla HÄR (adlink) // 4. Stol HÄR (adlink) // 5. Fårskinn HÄR (adlink) // 6. Bordslampa HÄR (adlink) // 7. Skrivbord HÄR (adlink) // 8. Anslagstavla HÄR (adlink) // 9. Kalender HÄR (adlink) // 10 . Mac Book // 11. Anteckningsblock HÄR (adlink) // 12. Ljusslinga HÄR (adlink) 

Bilderna hade jag sedan tidigare sparat ned på datorn, ursprungligen kommer de från stilinspiration.elledecoration.selivethemma.ikea.se och pinterest.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!