Min helg

Varje måndag bjuder jag på ett bildregn från helgen som gått. Så även idag. Jag som har vart sjuk i veckan har verkligen bara tagit det lugnt i helgen med mål att bli helt frisk. Well well, här kommer några glimtar från helgen som gått.

Inledde helgen med att haffa en magisk bukett snittisar från Tellus blommor. Så fin med tulpaner, ranunkel och körsbärskvistar.

Fredagsmys med toast skagen och sharkisar.

I lördags vaknade jag av solen. Dagens första kaffe intogs i soffan innan vi bestämde oss för att ta båten nere på kajen över till Djurgården.

Det var ju så himla härligt väder! Väldigt kallt men solen sken och värmde lite. Solisarna från Chimi åkte på tillsammans med mössa, vantar och vinterjacka.

 

Så härlig promenad runt Djurgården. Vi beslutade oss sedan för att gå strandvägen till Nybroplan och ta färjan därifrån hem.

Eftersom att vi passerade Svenskt tenn på vägen var jag bara tvungen att smita in en liten stund och spana på all fin inredning. Härliga färger och byrån ovan är så snygg att jag nästan tappar andan.

Från färjan tillbaka till Finnboda hamn.

Väl hemma fikade vi innan det var dags att börja laga middag och slå sig ner i soffan framför Melodifestivalen.

I söndags dukade jag upp en mysig söndagsfrukost. Åt länge (mycket) och sneglade på Skid VM som stod på i bakgrunden.

 Läste inredningsmagasin och förberedde massa inlägg på bloggen för den kommande veckan.

Helgen avslutades med söndagsmiddag hemma hos mamma och pappa med hela familjen, så mysigt <3 Pappa hade gjort en magisk pasta, glömde såklart att fota.

Hoppas ni också haft en mysig helg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!